Despre noi

 

Companie de design si productie de ambalaje din fibra modelata pe baza de celuloza, Dentas Romania este lider in furnizarea de ambalaje pentru oua in Romania si isi vinde produsele in toate tarile din Balcani, precum si in multe tari europene.  Dentas Romania este lider in industria de dezvoltare si productie de fibra modelata iar strategia sa este accea de a deveni marca preferata in intreaga lume, promovand produse inovatoare.  Dentas Romania., filiala a Abalıoğlu Holding, isi continua expansiunea prin extinderea facilitatilor de productie in conformitate cu politica de investitii internationale si utilizand tehnologie de ultima ora.

Dentas Kağıt Sanayi A.S. a facut prima sa investitie internationala in conformitate cu propriile obiective strategice si a infiintat in anul 2003 SC Dentas Romania SRL in Tartasesti, Romania,  detinand 100% din actiunile companiei nou infiintate. Dentas Romania a inceput productia la mijlocul anului 2006. A doua unitate de productie a fost infiintata in Aksaray, Turcia, si si-a inceput activitatea in 2014. Cu un departament de design si dezvoltare de produs, Dentas Kağıt Sanayi A.S. a infiintat cel mai elaborat laborator de hartie si pasta din Turcia, cu scopul de a sprijini activitatile de cercetare si dezvoltare. Membru fondator al European Molded Fiber Association (EMFA), Dentas Kağıt Sanayi A.S. a devenit de asemenea membru permanent al International Molded Fiber Association (IMFA) in 2012.

Deseurile din ambalaje continua sa reprezinte o mare parte a deseurilor din depozitele din intreaga lume. Unele materiale, cum ar fi plasticul, sticla, hartia / cartonul si metalele utilizate pentru ambalarea produselor provoca poluarea mediului. Pentru a salva planeta, trebuie sa folosim pe cat posibil materiale reciclabile si biodegradabile in productia de ambalaje. Alternativa la produsele din hartie modelata sunt ambalajele pe baza de petrol, acestea nefiind insa reciclabile si avand un timp de degradare naturala de cel putin 1000 de ani.

Fiind o companie preocupata de problemele de mediu cand vine vorba de produsele sale finite,  Dentas Romania demonstreaza aceeasi preocupare si in privinta productiei. Deseurile rezultate sunt reintroduse si recuperate intru-un ciclu productiv inchis.  Dentas Romania este una dintre companiile din industrie care utilizeaza numai materiale ecologice si non poluante.  Dentas Romania nu descarca deseuri in mediu pe parcursul procesului de productie - cu exceptia aburului si a apei curate - si este implicata in mai multe proiecte de responsabilitate sociala.

 

Avantajele Fibrei Modelate                        Cele mai bune ambalaje pentru oua



SC Dentas Romania SRL

Productia fabricii din Romania este destinata pietelor europene.

www.dentas.ro


Dentas Kağıt Sanayi A.S.

In unitatile din Denizli si Aksaray productia este destinata pietei turcesti dar si pietelor din tarile vecine.

www.dentaskagit.com.tr